Mitsubishi Club Sweden är en mötesplats med uppgift att verka för
Mitsubishi-intresserade inom alla kategorier. Grundmålet är att
samtliga med någon form av Mitsubishi-intresse ska samlas för att
utbyta idéer, tips och erfarenheter. Idag sker den mesta av
verksamheten på forumet där kunskapen innehas av medlemmarna.

Mitsubishi Club Sweden har för närvarande ett flertal medlemmar inom
olika intresseområden och åldrar. De flesta Mitsubishimodeller
finns representerade vilket bidrar till en bred informationskälla.

Inom Mitsubishi Club Sweden sker allt arbete genom eget initiativ i
samråd med styrelsen. Bidra gärna med idéer, frågor,
kommentarer och konstruktiv kritik - Det är vi tillsammans som
skapar den mötesplats vi vill ha.

Mitsubishi Club Sweden är en ideell förening med organisationsnummer: 80 24 20-2536 och har ett PG-konto: 41 72 94-6. Vilka som sitter i styrelsen och på övriga poster i klubben kan ni se under "kontakta oss".

Vill man endast kolla lite i forumet och inte är intresserad att gå med i klubben går det alldeles utmärkt och är helt gratis. Det är bara att registrera sig på forumet (klicka HÄR för att göra det nu). Vill man däremot stödja klubbverksamheten och få en hel del förmåner, bl.a. från de samarbetspartners som står här på hemsidan, så är det bara att betala in medlemsavgiften; se nedan för instruktioner. Andra förmåner är rabatt i klubbshoppen, 2 gratis dekaler hemskickade, tillträde till vissa forumavdelningar som är osynliga för icke betalande, möjlighet att följa med på evenemang och rabatt på framtida bankörningar o.d.

För att betala Ditt medlemskap via SMS skickar Du ett SMS till nr 72550 med meddelande "MCS 2011 användarnamn" (t.ex. "MCS 2011 Storfot"), då får du också tillgång till alla andra klubbförmåner. SMSet kostar 200 kr. Har du tidigare varit medlem får du gärna skicka med ditt medlemsnr, som du finner i din profil. Kom ihåg att sedan skicka ett PM till ejan med din adress och uppgift om att du betalat via SMS.

Via plusgiro betalar Du till plusgirokonto 417294-6, då är medlemsavgiften 250 kr. Ange Ditt användarnamn och "medlemsavgift 2011" vid plusgirobetalning (t.ex. "Storfot medlemsavgift 2011"). Kom ihåg att skicka ett PM till ejan med din adress och uppgifter om att du betalat via plusgiro.

I samband med betalningen så vore det bra om ni skickar ert användarnamn, namn, adress, mobilnummer och email (om du är ny medlem eller om du har ändrade uppgifter) till ordföranden valpen via pm eller e-post så förs det in i vår matrikel. Detta för att ni skall kunna få era medlemskort utskickade. För att skicka PM till valpen klicka HÄR

Medlemskapet gäller fram till årsskiftet (inte rullande). Medlemskorten skickas ut när ett visst antal nya medlemmar har tillkommit, men självklart är ni fullvärdiga medlemmar ändå om ni betalat in. Alla betalande medlemmar skrivs upp på en lista som finns tillgänglig för våra samarbetspartners, så skulle ni inte ha medlemskort så borde ett vanligt ID fungera bra för att få ut rabatten. Från att ni betalat in dröjer det några dagar innan vi registrerat er som medlemmar (inom 1 vecka iaf).

Från första september kostar det 150:- för medlemskap fram till årsskiftet. Från 1 november så kan nya medlemmar betala in 200:- och få medlemskap fram till sista december året efter.

Kom ihåg, ingen fråga är för dum för att ställas. (förutom om den redan finns besvarad i FAQ avdelningen såklart)

Välkommen!

KLUBBHANDLINGAR